Antalyasporin Shoya Nakajima sai kotidebyytissä pikapunaisen – perhe oli saapunut Japanista asti paikalle

Shoya Nakajima Antalyaspor

Antalyasporin Shoya Nakajima joutui nolosti ulos kotidebyytistään, jota hänen perheensä oli saapunut Japanista asti katsomaan.

Turkin liigassa päästiin todistamaan koomista episodia ottelussa, jossa Antalyaspor isännöi Adana Demirsporia. Ottelu oli Antalyasporille yleisesti ottaen melkoinen katastrofi, kun joukkue otti kotinurmella turpaan 3-0 ja otti vieläpä kaksi punaista korttia.

Mutta punaisista jälkimmäinen sisälsi aiemmin mainitun koomisen episodin. Tämä tapahtui, kun Antalyasporin tuore japanilaisvahvistus Shoya Nakajima teki kotidebyyttinsä 58. minuutilla.

Nakajimalla oli ilmeisesti hieman liikaa intoa, sillä heti kättelyssä hän rappasi erästä Demirsporin pelaajaa ja sai varoituksen. Erotuomari katsoi kuitenkin tilanteen vielä videolta ja päätyikin ajamaan Nakajiman ulos ennen kuin tämä oli ehtinyt olla kentällä edes kahta täyttä minuuttia.

Erittäin kiusallisen lisäsyvyyden tapauksella toi se, että Nakajiman äiti ja sisarukset olivat varta vasten lentäneet katsomaan Nakajima ensimmäistä kotiottelua. Heidät myös poimittiin tv-kuviin Nakajiman saatua punaisen kortin ja perheen ilmeet liikkuivat kauhun ja epäuskon välimaastossa.

Shoya Nakajima tekee kotidebyyttinsä ja lentää Japanista matkustaneen perheensä silmien edessä parissa minuutissa pihalle:

Katso myös: Huikeita pommeja ylänurkkiin – Jaron Markus Kronholm taikoi kaksi upeaa vaparimaalia Ykkösessä