Huikea sensaatio Shoot Out -turnauksessa – 14-vuotias Riley Powell tiputti huippupelaaja Kyren Wilsonin

Riley Powell vs Kyren Wilson Shoot Out

Snookerin Shoot Out -turnauksessa nähtiin todellinen yllätystulos, kun 14-vuotias Riley Powell tiputti Kyren Wilsonin jatkosta.

Snooker Shoot Out -turnaus tarjosi melkoisen yllätyksen, kun vasta 14-vuotias Riley Powell kaatoi maailmanlistan 8. sijalla olevan Kyren Wilsonin.

Powell onnistui vieläpä nousemaan takamatkalta rinnalle ja ohi. Powell teki aivan ottelun lopussa upean breikin, joka sinetöi todellisen sensaation jättiyllätyksen.

– Se oli uskomatonta. Tämä oli paras tapahtuma, jossa olen pelannut. Yleisö oli aivan upea. Tein pari virhettä alussa, mutta pääsin mukaan peliin. Yritin vain nauttia tilanteesta ja rakastin joka hetkeä, Powell tunnelmoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

Shoot Out tarjoaa turnauksena mahdollisuuden suuriin yllätyksiin, koska pelaajat joutuvat pelaamaan aikaa vastaan ja pelit ovat yhdestä poikki. Lyöntejä ei ole aikaa juurikaan miettiä, vaan pelaajien pitää tehdä päätökset nopeasti.

14-vuotias Riley Powell järjesti jättiyllätyksen Shoot Out -turnauksessa tiputtamalla maailmanlistan kahdeksantena olevan Kyren Wilsonin:

Katso myös: Jäätävä tyrmäys nyrkkeilykehässä – Alexis Rocha jysäytti aivan armottoman koukun


Pelaajat: ,