SHL:stä napsahtaa tänään tupla kotiin!

Tänään suunnataan katseet länsinaapuriin, missä kaikki on aina niin paljon paremmin. Ainakin tänään on, sillä tarjolla on kaksi auringonvarmaa pelikohdetta!

Kohti kevättä mennään, jonka myötä panokset kovenee kirkkaasti alkukauteen verrattuna. Skelleftea on hallinnut lähes koko kauden sarjaa aivan suvereenisti eikä mikään vie enää runkosarjan ykkössijaa pois joukkueelta. Tämä onkin ainut mahdollisuus tänään kotona pelaavalle Leksandille, joka on hävinnyt kahdeksan ottelua putkeen.

Toinen kevään merkki Ruotsissa on se, että Luleå alkaa pelaamaan. Kotiotteluissa tunnelma on ollut jälleen aivan katossa ja joukkue on äitynyt uskomattomiin suorituksiin viime aikoina. Tästä osoituksena on mm. CHL:ssä tullut huikea nousu kivikovaa Frölundaa vastaan 0-2 tappioasemasta 4-2 voittoon.

Luleån pelaaminen heikkoa Djugårdenia vastaan 1,85 on yksi parhaista peleistä, jota on löytynyt pitkään aikaan, joten painetaan se hieman isommalla suuttimella peleille. Skelleftean ylimielisyys voi olla ainoa syy Leksandin yllätykselle, mutta luotetaan kärkijoukkueen ammattitaitoon tässä kohteessa.

Päivän tupla: 

Leksands – Skelleftea

Valinta: Skelleftea @1,85 / Skelleftea -1.5 @2,45

Luleå – Djugården

Valinta: Luleå @1,85 / Luleå -1.5 @2,50

 

Muistakaahan seurata @Kisaturistia myös Twitterissä, niin pysytte kokoajan #pelipaikoilla!