SHL-vihjeet: Oskarshamn – Luleå | Lauantai 19.10. klo 16:15

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Liiga-vihjeet tulevat perjantaina Turusta, jossa paikallinen Palloseura isännöit Tapparaa klo 18:30 alkavassa ottelussa.

SHL-vihjeet: Oskarshamn – Luleå

Oskarshamn kuuluu materiaalinsa puolesta eittämättä SHL:n heikoimpiin jengeihin. Lokakuussa joukkue vetäisi todella ihmeellisen suonenvedon, kun se voitti 7 ottelusta peräti 6 varsinaisella peliajalla.

Tämän jälkeen totuus kuitenkin iski vasten kasvoja todella pahasti, sillä tuon jälkeen Oskarshamn ei ole voittanut yhtään ottelua ja tappioputki on tällä hetkellä jo 11 ottelun mittainen.

Lauantaina vieraaksi saapuu Luleå, joka kuuluu puolestaan SHL:n kärkijoukkueisiin, joten vierasvoitosta tarjottava kerroin poimitaan mielihyvin lapulle.

Mainittakoon vielä sekin, että käynnissä oleva EHT:kaan ei pääse häiritsemään, sillä yhtään Luleån miestä ei ole Tre Kronorin mukana.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!