SHL-vihjeet: Maalitalkoita odotettavissa – lapulle napataan tupla!

Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet pallomeri

SHL:ää on pelattu – hieman joukkueesta riippuen – 3-5 ottelun verran. SHL-vihjeet pohjautuvat tänään maalimääriin kahden vierasjoukkueen osalta.

SHL-vihjeet 8.10.

Malmö – Örebro

Malmö avasi kautensa 3-5-kotitappiolla Leksandille, ja sitä puolestaan seurasi vierastappio Färjestadille (0-3). Viimeisimmästä matsista Malmö kuitenkin onnistui kairaamaan 4-2-vierasvoiton Färjestadista.

Örebro on aloittanut kautensa äärimmäisen vahvasti, sillä neljästä matsista tuloksena on yhtä monta voittoa. Maalinteko noissa matseissa on ollut helppoa kuin heinänteko, sillä Örebro on kihautellut peräti 20 osumaa, eli viiden maalin ottelukeskiarvolla.

Mainos alkaa

Lapulle napataankin Örebron yli 2,5 maalia.

Oskarshamn – Rögle

Rögle on niin ikään pistänyt verkot heilumaan, sillä se on neljään matsiin takonut 15 osumaa. Viimeisimpänä jalkoihin jäi Djurgården lukemin 5-3.

Oskarshamnilta löytyy kolmen viimeisen matsin osalta sekä 2-5-tappio Luleålle että 3-6-tappio HV-71:lle.

Isketäänkin siis lapun toiseksi kohteeksi Röglen yli 2,5 maalia!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!