Video: SHL-pelaajalle sattui koominen jäätyminen – unohti hammassuojan suuhun haastattelussa

Johannes Salomonsson Oskarshamn SHL / Pallomeri.net

C Moren SHL-lähetyksessä nähtiin koominen hetki, kun Oskarshamnin Johannes Salmonsson aloitti haastattelun hammassuoja suussa.

Oskarshamn hävisi lauantain SHL-kierroksella kotonaan HV-71:lle maalein 1-2, mutta jos ottelusta lähdettäisiin valitsemaan komiikan kolmea tähteä, niin illan parhaan pelaajan titteli olisi jäänyt kotijoukkueen Johannes Salmonssonille.

Hän oli erätaukohaastatteluun mennessään yhä niin keskittynyt peliin, ettei aivan kaikki pikkuasiat päässeet juolahtamaan mieleen. Salmonsson nimittäin alkoi vastaamaan haastattelijan kysymykseen ja sai pari lausetta sanottua, kunnes huomasi, ettei puhuminen sujunutkaan ihan normaalisti.

Tähän löytyi tietysti varsin looginen selitys, sillä jotenkin Salmonsson oli jäätynyt ja unohti ottaa hammassuojan pois suustaan ennen haastatteluun tuloa. Salmonsson jatkoi tämän jälkeen haastattelua hieman nolostuneen oloisena naureskellen.

Oskarshamnin Johannes Salmonsson jäätyy C Moren SHL-lähetyksessä:

Katso myös: Jatkoaika: Älytön sääntötulkinta käänsi JYP:n ja SaiPan U18-joukkueen voiton tappioksi – Jääkiekkoliitto vaikenee täysin


Joukkueet: