SHL-pelaaja heitettiin ulos bussista kesken pelimatkan – “Hän näytti vähän riutuneelta”

SHL KHL Vantaalla Teräs-Kiekon erotuomari u18 pikkuleijonat kiekko-espoo Allsvenskan jääkiekko ice hockey - pallomeri.net

SHL-seura Djurgårdenin riveissä pelaava Sebastian Strandberg sai tylyn ilmoituksen kesken bussimatkan, kun mies laitettiin palaamaan kotiin omia matkojaan.

Djurgården matkusti sarjapeliin Leksandin vieraaksi, kun Sebastian Strandberg alkoi oirehtimaan bussissa. Mies tiputettiin kyydistä 40 kilometriä ennen pelipaikkakuntaa ja edessä oli vuokra-autolla paluu kotia kohti.

– Meillä on linja, että joukkueessa on vain täysin terveitä pelaajia. Hän näytti vähän riutuneelta, ja jätimme hänet kyydistä, Djurgårdenin valmentaja Robert Ohlsson sanoi Sportbladetissa.

Strandbergin epämääräiset oireet vaikuttivat myös ottelun jälkeisiin tapahtumiin, sillä lehdistötilaisuus peruttiin varotoimenpiteenä.

Sen sijaan Djurgården-peluri suuntasi suoraan koronavirustesteihin, jotta vältyttäisiin turhilta altistumisilta ja saataisiin varmuus sille, että onko riutumisen syynä tosissaan koronavirus, joka Ruotsissakin velloo melko kovana.


Pelaajat:
Joukkueet: