Video: SHL:ssä nähtiin huimaa urheiluhenkeä – Rögle-pelaaja käski tuomaria perumaan vastustajan jäähyn

SHL

Torstain SHL-kierroksella nähtiin poikkeuksellista urheiluhenkeä, kun Röglen Leon Bristedt kumosi rehellisyydellään vastustajan jäähyn.

Röglen ja HV71:n välisestä ottelusta ei tapahtumia puuttunut, sillä varsinainen peliaika päättyi lukemiin 6-6. Maaleja enemmän keskustelua aiheutti isäntien Leon Bristedtin urheiluhenkeä pursunnut teko.

Ottelu oli loppuhetkillä tilanteessa 6-6, kun Rögle oli pääsemässä ylivoimalle. Jäähy ei kuitenkaan koskaan toteutunut, sillä keskialueella kadettu Bristedt kävi sanomassa tuomarille, että kaatuminen johtui hänestä itsestään.

Näin ollen tuomari Johan Magnusson kumosi jo tuomitun jäähyn ja peliä jatkettiin viidellä viittä vastaan. HV71 nappasi lopulta voiton jatkoajalla numeroin 7-6.

Mainos alkaa

Tuomari Magnusson ei unohtanut pelin jälkeen kehua Bristedtin rehellisyyttä, vaan mies osoitti arvostuksensa pelaajan suuntaan.

– Hän on roolimalli. Tämä on parasta urheiluhenkeä. Astua tuossa vaiheessa ottelua rehellisesti esiin. Haluamme todella kiittää Leonia, tuomari oli todennut C Morelle Aftonbladetin mukaan.

SHL:ssä koettiin täysin poikkeuksellista rehellisyyttä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!