Lätkävihjeet: SHL:stä poimitaan overit lapulle! | Ti 27.10. klo 20:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Päivän lätkävihjeet tulevat Ruotsista, kun SHL:stä napataan kehiin overia kaksin kerroin. Alla vihjeet perusteluineen!

Lätkävihjeet – tiistai 27. lokakuuta:

Malmö – Skellefteå

Malmön tekeminen on tällä kaudella ollut umpisurkeaa ja joukkue löytyykin tällä hetkellä – viiden ottelun tappioputken marinoimana – sarjan vihoviimeiseltä sijalta. Pelkästään noissa viidessä matsissa omiin on kolissut vähintään neljästi per ottelu – toki Malmö on myös itse yltynyt välillä jopa kolmen maalin vauhtiinkin.

Sarjanelosena olevan Skellefteån kanssa maaleja tullaan mitä todennäköisimmin näkemään suuntaan jos toiseenkin, joten ottelun yli 4,5 maalia on valinta.

Oskarshamn – Frölunda

Myös tämän matsin osalta ilmassa leijuu vahva overin tuoksu, sillä Oskarshamnin otteluissa on tällä kaudella nähty maaleja 6,4:n keskiarvolla – ja Frölundalta puolestaan löytyy tähän iltaan lähdettäessä taustaltaan 6-2-voitto, 4-5-tappio sekä 4-1-voitto.

Myös tähän matsiin isketään yli 4,5 maalia -taktiikalla.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!