SHL ilmaiseksi netistä – tässä live stream otteluihin!

SHL ilmaiseksi netistä – tässä live stream otteluihin!

Myös tällä kaudella Unibetin asiakkaat pääsevät nauttimaan SHL-kiekosta ilmaiseksi. Tässä live stream kauden jokaiseen otteluun!

Tällä kaudella kotisohvilla pääsee nauttimaan harvinaisen monipuolisesta Unibet-TV:stä, sillä suoria lähetyksiä on tarjolla Serie A:sta, La Ligasta ja Ligue 1:sta. Puolestaan jääkiekon puolelta näkyvät muun muassa KHL ja CHL live streamit.

Unibetin kiekkotarjonnan täydentää Ruotsin pääsarja SHL:n streamit livenä. Moni suomalaiskiekkoilija pakkaa hokkarinsa ja ottaa suunnakseen Ruotsin, otatko sinäkin sarjan suunnaksesi katsojan roolissa? Samalla voit vetää johtopäätöksesi siitä, onko Ruotsin pääsarja todella Liigaa tasokkaampi.

SHL live stream:

Moni asia voi muuttua maailmassa, mutta suomalaisten intohimo ja rakkaus jääkiekkoon pysyy. Yksi Euroopan kovimmista sarjoista on Ruotsin pääsarja, ja sarjan etenemistä voit seurata suorien Unibetin jääkiekko-streamien avustuksella.

Jotta pääset nauttimaan kattavasta live stream tarjonnasta, tarvitset Unibetin rekisteröidyn pelitilin sekä pelitilille vähintään 1 € saldon. Mikäli et vielä ole Unibetin asiakas, voit avata pelitilin TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Suomalaispelaajat SHL:ssä kaudella 2018-2019:

Juhamatti Aaltonen, Skellefteå AIK
Joonas Jalvanti, Luleå HF
Tomi Karhunen, Brynäs IF
Tuomas Kiiskinen, Växjö Lakers
Eero Kilpeläinen, Örebro HK
Ville Kolppanen, Rögle BK
Michael Keränen, Mora IK
Mikko Lehtonen, HV-71
Ilari Melart, Färjestad BK
Joel Mustonen, Frölunda HC
Kristian Näkyvä, Örebro HK
Janne Pesonen, Växjö Lakers
Rasmus Rissanen, Örebro HK
Jere Sallinen, Örebro HK
Tomi Sallinen, Färjestad BK
Jesse Virtanen, Färjestad BK

Kausi 2018-2019:

Ruotsin hallitseva mestari on Växjö, joka purjehti viime kaudella hämmästyttävän ylivoimaisella tavalla päätyyn asti. Seuran ylivoimasta kertoo se, että pudotuspeleissä tuli ainoastaan yksi tappio ja sekin tuli jo avauskierroksella.

Växjö on suurin suosikki myös alkavaan SHL-kauteen, mutta aivan vastaavanlaista marssia tuskin on tiedossa, sillä haastajat ovat koventuneet kesän aikana. Växjön suurimmat uhkaajat ovat varmasti Frölunda sekä viime kaudella finaaleissa pelannut Skellefteå. Musta hevonen saattaisi olla HV-71, joka on varsinkin hyökkäyspäähän saanut hyviä vahvistuksia.

Sarjassa riittää myös suomalaisittain mielenkiintoa, sillä lukuisissa seuroissa nähdään suomalaisväriä. Varmasti se eniten tunteita herättävä pelaaja on Skellefteån Juhamatti Aaltonen, joka hakee uralleen uutta suuntaa hieman heikompien sesonkien jälkeen.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut