Käsittämätön suoritus – Shi Hailin käveli nuoralla yli 500 metrin matkan joen yli lähes 200 metrin korkeudessa

Shi Hailin

Kiinassa nähtiin aivan mieletön suoritus, kun Shi Hailin käveli nuoralla yli 500 metriä leveän joen yli oltuaan 186 metrin korkeudessa.

Kiinalaisen Shi Hailinin kesäkuun alussa tekemä suoritus on kiistatta hämmästyttävä. Hän onnistui tempussa, jota kuvaillaan kiinalaismedioissa vähintään Aasian ennätykseksi.

Hailin nimittäin käveli nuoralla 186 metrin korkeudessa. Hän ylitti Hejinin kaupungissa sijaitsevan Keltaisen joen kävelemällä nuoralla huiman matkan, eli reilut puoli kilometriä.

Mainos alkaa:

Nuorataiturilla oli toki turvatoimet nuoralta luiskahtamisen varalta, joten suoranaisessa hengenvaarassa hän ei ollut, mutta temppu oli siitä huolimatta hurja. Kiinnan valtionmedia CGTN:n mukaan matka kesti 31 minuuttia.

Tällaiset suoritukset eivät ole Hailinille ennestään vieraita. Hänen nimensä näet komeilee Guinnessin ennätysten kirjassa maailman nopeimman sadan metrin nuorallakävelyn kunniaksi.

Shi Hailin tekee aivan uskomattoman nuorallakävelyn:

Katso myös: Täysin uskomaton taistelu lukiopelissä – Marionin koppari Griffin Bruns juoksi lyöjän kiinni ja poltti hänet kotipesään