Video: Canadiens-kippari Shea Weber peitti laukauksen naamallaan

Shea Weber Montreal Canadiens / Pallomeri.net

Montreal Canadiensin kapteeni Shea Weber ei laittanut ottelussa New York Rangersia vastaan vain kroppaansa likoon, vaan blokkasi laukauksen naamallaan.

New York Rangers ja Montreal Canadiens väänsivät todella tiukan ja vähämaalisen ottelun, kun Canadiens onnistui raapaisemaan vierasvoiton maalein 2-1.

Canadiens-kippari Shea Weberiä voi huoletta kutsua joukkueensa taistelun ruumillistumaksi. Tämä konkretisoitui varsin kivuliaasti, kun kapteeni näytti omilleen esimerkkiä oman maalin suojelemisesta avauserän puolivälin tienoilla.

Rangersin Ryan Strome sai kiekon aloituspisteiden alakaarien väliin ja oli aivan vapaassa laukaisupaikassa. Weber oli yhä oman maalin kulmalla eikä epäröinyt hetkeäkään heittäytyessään kiekon tielle. Weber ei kuitenkaan onnistunut peittämään terävää rannelaukausta kropallaan, vaan kiekko kolahti häntä suoraan suuhun.

Mainos alkaa

Weber nousi ikävästä osumasta huolimatta heti ylös, näytti enemmänkin ärtyneeltä kuin tuskaiselta, istahti tyynesti penkille paikattavaksi ja palasi peliin heti, kun se suinkin oli mahdollista.

Shea Weber blokkaa kudin naamallaan:

Katso myös: Video: Rochester-veskari otti mielipuolisen torjunnan AHL:ssä – pysäytti kiekon skorpionipotkulla


Pelaajat:
Joukkueet: