Huikea viimeistely alasarjapelissä – St. Albansin Shaun Jeffers kurotti mielettömän saksipotkun

Shaun Jeffers St. Albans City

National League Southin ottelussa nähtiin huima taidonnäyte, kun St. Albans City FC:n Shaun Jeffers teki maalin todella vaikeasta paikasta.

Englannin kuudennen sarjatason, eli National League Southin, runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella Dartford voitti kotonaan St. Albans City FC:n maalein 2-1, mutta vaikka ne kovin vähän lämmittivätkin, niin maalien kohdalla tyylipisteet menivät St. Albansille.

Vieraiden ainokainen näki päivänvalon toisella jaksolla, kun Dartford johti peliä 1-0. Maali syntyi 72. minuutilla nopeasta hyökkäyksestä, jossa St. Albans pääsi keskittämään palloa rangaistusalueella Shaun Jeffersin ollessa kohteena.

Keskitys tuli pahasti takaviistoon, mutta Jeffers huomasi asian ajoissa ja ehti reagoimaan. Hän onnistui kääntämään kroppansa nopeasti, mutta oli silti hyvin vaikean näköisessä asennossa, kun hän lähti yrittämään laukausta.

Jeffers kurotti palloon ja näytti osuvan siihen ennemmin säärellään kuin jalkapöydällään, mutta se ei tahtia haitannut. Joka tapauksessa Jeffers onnistui kuin onnistuikin saamaan upean laukauksen irti ja pallo kaarsi komeasti Dartfordin häkkiin.

St. Albans City FC:n Shaun Jeffers kurottaa vaikeasta asennosta komean saksipotkun:

Katso myös: Englannin 9. tasolla pelaa huima pallolinko – Godmanchester Rovers-peluri kiskoo jäätäviä rajaheittoja