Video: Sevillan derby pelattiin koronaviruksesta huolimatta peräti 62 000 katsojan edessä

Virtuaalinen Borja Iglesias Real Betis Sevillan derby FIFA-pelillä / Pallomeri.net

Koronavirus katkaisi La Liga -kauden, mutta Sevillan derby saatiin kekseliään ratkaisun ansiosta pelattua peräti 62 000 katsojan edessä.

Espanjan La Liga on keskeytetty koronaviruksen takia, mutta se ei kuitenkaan haitannut tulikuuman Sevillan derbyn pelaamista. Sevillan ja Real Betisin oli määrä kohdata sunnuntaina ja lopulta ottelu saatiin pelattua, vaikkakin poikkeuksellisella tavalla eikä jaossa ollut muuta kuin rehentelyoikeudet.

Sevillan Sergio Reguilón ja Real Betisin Borja Iglesias ottivat näet toisistaan mittaa joukkueidensa nimissä FIFA-konsolipelissä. Ottelu striimattiin suorana ja se keräsi parhaimmillaan aivan uskomattomat katsojaluvut, kun peräti 62 000 ihmistä katsoi konsolivääntöä yhtäaikaisesti.

Mainos alkaa:

Ottelusta tuli huippujännittävä, sillä se eteni jatkoajalle tilanteessa 5–5. Jatkoajalla Iglesias lopulta ratkaisi ottelun. Luonnollisesti hän viimeisteli voiton laukomalla maalin omalla hahmollaan.

– Voitimme virtuaaliderbyn, ja olen hyvin iloinen voittomaalista. Toivottavasti nautitte ottelusta, ja karanteenistanne tuli hieman mukavampi. Halauksia, Iglesias kirjoitti Twitter-tilillään.

Borja Iglesias ratkaisee virtuaalisen Sevillan derbyn Real Betisille:

Tsekkaa myös: Tekikö Norjan jalkapalloliitto massiivisen virheen? – Paljasti Uefan päätöksen ennen muita