Video: Uskomatonta! Sevilla-veskari iski tasoitusmaalin La Ligassa

Sevilla

La Ligassa nähtiin käsittämätöntä loppuhetkien draamaa, kun Sevilla-veskari Bono toi joukkueensa tasoihin lisäajan 4. minuutilla Valladolidia vastaan.

Valladolidin ja Sevillan välisen ottelun loppu oli kuin tuhkimotarinasta, sillä jokaisen maalivahdin unelma kävi toteen lisäajan viimeisillä hetkillä. Valladolid näytti jo nappaavan täyden pistepotin, kunnes Sevilla sai kulmapotkusta viimeisen mahdollisuutensa. Vierasjoukkue nosti ylös myös maalivahtinsa. Tämä peliliike oli lopulta ratkaisu siihen, että tuliaiseksi tarttui yksi piste.

Nimittäin kulmapotkuun noussut Bono sai pallon jalkaansa rangaistusalueen sisällä eikä maalivahti jäätynyt maalipaikassa. Hallittu laukaus painui verkon perukoille ja juhlat olivat valmiit alkamaan. Bono nappasi paidan pois ja kuittasi keltaisen kortin, mutta tämä tuskin haittaa miestä pätkääkään, sillä harvemmin sitä maalivahti tuo joukkueensa tasoihin.

Maalia edelsi todellinen pallon pomppiminen, sillä pelivälinen käväisi aivan päätyrajalla, josta Sevillan pelaaja onnistui toimittamaan sen vielä Bonolle ja loppu on historiaa.

Sevilla-veskari iski tasoituksen ajassa 90+4

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: