Sevilla-luotsilta ikävä ilmoitus voiton jälkeen – kärsii kroonisesta leukemiasta

Sevilla

Sevilla nappasi erittäin arvokkaan voiton sunnuntaina, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Valladolidin varmasti numeroin 2-0.

Voitto kuitenkin himmeni nopeasti ottelun jälkeen, kun seuran päävalmentaja Joaquin Caparros ilmoitti kärsivänsä kroonisesta leukemiasta. Kesken kauden Sevillan valmentajaksi noussut Caparros oli saanut diagnoosin muutamia viikkoja sitten.

Sevilla olisi halunnut pitää sairauden salaussa, mutta Caparros halusi kertoa rehellisesti tilanteestaan, kun kaupungilla oli alkanut liikkua huhuja.

Caparros kertoi, että hoitoa sairauteen ei ole, mutta mies pystyy elämään täysin normaalia elämää. 63-vuotias espanjalainen haluaa panostaa valmentamiseen sataprosenttisesti eikä Sevillan seurajohto ole tekemässä muutoksia valmennukseen, niin kauan kuin Caparros on täydessä voimissa.

Sevilla taistelee vielä tiukasti paikasta Mestarien liigaan, sillä seura on tällä hetkellä viidennellä sijalla. Viimeaikaiset tulokset ovat nostaneet seuran kuitenkin jo pisteen päähän neljäntenä olevasta Getafesta.


Joukkueet: