Sevilla-Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

Sevilla-Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

Sevilla ja Barcelona kohtaavat keskiviikkona Copa del Reyn puolivälierissä. Kamppailu käynnistyy klo 22:30 ja se on katsottavissa ilmaisen live streamin välityksellä.

Sevilla-Barcelona – ilmainen live stream:

Copa del Reyn puolivälierissä nähdään todellinen huippukamppailu, kun Sevillan vieraaksi saapuu Barcelonan. Kaksiosaisen otteluparin ensimmäinen osa pelataan Sevillan kotikentällä, kun taas lopulliset ratkaisut nähdään viikon päästä Camp Noulla.

Sevilla lähtee otteluun pienimuotoisessa tappioputkessa, sillä joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Sen sijaan Barcelona on kolmen ottelun voittoputkessa. Tämän lisäksi Blaugrana on hävinnyt 13 edellisestä ottelusta ainoastaan yhden.

Myös keskinäisiä otteluita Barcelona on hallinnut rajulla kädellä, sillä Sevillan edellinen voitto on vuodelta 2015. Tämän jälkeen joukkueet ovat kohdanneet 11 kertaan ja saldona on Barcelonan yhdeksän voittoa ja kaksi tasapeliä.

Ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 22:30 ja se näkyy Unibet-TV:n kautta!

Copa del Reyn ottelut näet suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut