Sevilla-Barcelona näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Sevilla-Barcelona Barcelonalle Atletico Madrid-Barcelona-Chelsea Barcelona-Valencia ilmaiseksi Sevilla Barcelona La Liga / Pallomeri.net

La Ligassa pelataan juhannuksen kunniaksi todellinen huippukamppailu. Tässä live stream perjantai-iltana pelattavaan Sevilla-Barcelona-otteluun.

Sevilla-Barcelona – ilmainen live stream

Barcelona taistelee vielä tiukasti mestaruudesta Real Madridin kanssa. Tuleva viikko näyttää isosti suuntaa mestaruustaisteluun, kun Blaugranalla on edessä tiukka peli Sevillaa vastaan. Tämä onkin yksi niistä peleistä, jossa suurseura voi kompuroida ja tarjota sarjan piikkipaikkaa Real Madridille.

Barcelona on tullut kuitenkin tauolta hurjassa iskussa, sillä tilillä on kaksi voittoa maalierolla 6-0. Sevilla on puolestaan napannut kahdesta pelistä neljä pistettä, joten Levante-tasapeli oli pienoinen kauneusvirhe. Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen oli suoranainen nöyryytys, koska Barcelona nappasi Camp Noulla 4-0-voiton.

Maksaako Sevilla kalavelkoja perjantaina? Ottelu käynnistyy juhannusaattona klo 23:00.

Mainos alkaa

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoima aukeaa katsottavaksi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Saksan Bundesliiga ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!