Video: Nolo moka KHL:ssä – Kucherov-kikka meni aivan vihkoon rankkarikisassa

Kirill Adamchuk Severstal Kucherov / Pallomeri.net

Severstal Tsherepovetsin Kirill Adamchuk kärsi itseluottamuksen rajattomuudesta rankkarikisassa ja mokasi Kucherov-kikan nolosti.

Sibir Novosibirsk ja Severstal Tsherepovets iskivät yhteen tiistain KHL-kierroksella, eikä ottelun voittajasta otettua selkoa 60 minuutin aikana. Tasainen vääntö venyi 2-2-tilanteessa aina rankkarikisaan saakka.

Severstalin ensimmäinen laukoja Alexander Petunin onnistui ja ilmeisesti johtoaseman innostamana Severstalin puolustaja Kirill Adamchuk koki olevansa voimiensa tunnossa.

Hän päätti yrittää omalla vuorollaan vähän hienompaa kikkaa ja heitti kehiin harhautuksen, jonka isäksi on nimetty Tampa Bay Lightningin supertähti Nikita Kucherov.

Adamchuk siis luisteli kohti Sibir-veskaria ja esitti vievänsä kiekon kilpikädelle, mutta antoikin kiekon karata kohti länkiä. Sibir-vahti oli mainiosti hereillä ja pysäytti kiekon tyynesti.

Adamchukille paljastui tuskallisesti, että hänen taitotasonsa ei ole aivan Kucherovin tasolla. Hänen onnekseen Severstalin muut laukojat hoitivat tonttinsa ja Severstal voitti ottelun 3-2.

Severstalin Kirill Adamchuk sössii nolosti Kucherov-kikan rankkarikisassa:

Tsekkaa myös: Discovery Finland on Leijonien koti – tässä on Dplayn ja TV5:n timanttinen jääkiekkotiimi


Joukkueet: