Video: Ketterälle nolo takaisku – Peliittojen Severi Lahtinen iski maaliviivan takaa

Severi Lahtinen Heinolan Peliitat / Pallomeri.net

Heinolan Peliittojen Pelicans-laina Severi Lahtinen iski varsin härskin voittomaalin Ketterää vastaan ampumalla kiekon sisään maaliviivan takaa.

Imatran Ketterä sai perjantain Mestis-kierroksella vastaansa Heinolan Peliitat, joilla oli kaasujalka herkässä. Peliitat paineli pelin toisessa erässä jo 5-1-johtoon ja viides maali oli silkkaa nöyryytystä Ketterän vinkkelistä katsottuna.

Peliittojen ylivoima oli juuri päättynyt, kun Heinolassa lainalla pelaava Pelicans-hyökkääjä Severi Lahtinen punnersi keskeltä Ketterän kentällisen läpi kohti maalia.

Kiekko karkasi päätyyn, mutta Lahtinen ehti itse kiekon perään. Saman tien kiekkoon päästyään hän käänsi katseensa kohti Ketterän maalia, huomasi veskarin olevan hankalassa asemassa ja toimitti kiekon välittömästi maalille.

Intuitio oli täysin oikea, sillä Ketterän tolppien välissä seissyt Samuli Tervo hörppäsi Lahtisen laukauksen sisään. Tervo vaihdettiin tämän jälkeen pois maalilta ja Santeri Lipiäinen tuli luukulle loppuajaksi.

On vaikea sanoa varmaksi yrittikö Lahtinen tahallaan pistää kiekkoa maalivahdin kautta sisään vai oliko kyseessä vain pelkkä toimitus, mutta idea toimi täydellisesti.

Vaikka Ketterä pääsikin vielä maalin päähän, niin Lahtisen härski raapaisu jäi ottelun voittomaaliksi. Peliitat iski loppulukemat 6-4 tyhjään maaliin.

Severi Lahtinen niittaa kiekon pussiin maaliviivan takaa:

Tsekkaa myös: Sebastian Repo voitti oikeustaistelun Tapparaa vastaan – prosessi kävi molemmille osapuolille kalliiksi


Pelaajat: