Servetten suomalaismafia jälleen hävyttömällä pelipäällä – Luganon puolustus sahattiin täysin kuutamolle

suomalaismafia

HC Geneve-Servetten suomalaismafia teki jälleen tuhoisaa jälkeä Sveitsin liigassa, mutta tuloksena oli silti tyly vierastappio.

Servetten suomalaisviisikko on ollut viime aikoina hävyttömässä iskussa, vaikka joukkueen edesottamukset kokonaisuutena eivät ole olleet viime kauden tasolla. Suomalaiset namuttelivat viime viikolla kaksi maalia Davosin verkkoon ja toissa ottelussa Sami Vatanen ja Henrik Haapala pitivät Kloten-puolustusta pilkkanaan.

Tällä kertaa Servetten suomalaiset aiheuttivat päänvaivaa Luganon vieraana. Kamppailu päättyi Luganon 7-4-voittoon, mutta suomalaiset olivat vierailijoilta enemmän kuin vahvasti parrasvaloissa. Haapala nimittäin nappasi syöttöpisteen vieraiden avausmaaliin ja Teemu Hartikainen iski toisen maalin ylivoimalla Vatasen ja Sakari Mannisen syötöistä. Servetten kolmas osuma lähti puolestaan Haapalan lavasta, ja tällä kertaa syöttäjinä olivat Hartikainen ja Manninen.

Neljäs ja viimeinen maali olikin sitten todellista highlight-kamaa. Sami Vatanen levitti ensin kiekon Teemu Hartikaiselle, joka jatkoi pelivälineen yhdellä kosketuksella takatolpalla päivystäneelle Henrik Haapalalle, jolla oli helppo työ putata limppu pussiin.

Luganon Arttu Ruotsalainen oli myös hyvällä pelipäällä iskien tehot 1+1.

Servetten suomalaismafia oli jälleen hävyttömällä pelipäällä:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Joukkueet: