Servetten suomalaismafia kovassa iskussa – saldona kaksi namuttelumaalia Davosin verkkoon

Suomalaismafia

Geneve-Servetten suomalaismafia oli kovassa iskussa Davosia vastaan, mutta tuloksena oli siitä huolimatta raju selkäsauna.

Sveitsin kiekkoliigan viime kauden mestarin, Servetten riveissä pelaa tällä hetkellä peräti viisi suomalaista: Sami Vatanen, Valtteri Filppula, Henrik Haapala, Sakari Manninen ja Teemu Hartikainen. Geneveläisten alkukausi on ollut murheellinen, sillä kuudesta ensimmäisestä pelistä on tullut vain kaksi voittoa ja maaliero on surkea 10-24.

Davosia vastaan pelatussa vierasottelussa Servetten tuska syventyi, sillä tuloksena oli tyly 7-2-tappio. Suomalaisten suorittaminen oli kuitenkin vahvaa, sillä viisikko vastasi Servetten molemmista maaleista upeilla namuttelukuvioilla.

Vieraiden ensimmäisestä maalista vastasi avauserän lopulla Valtteri Filppula. Sami Vatanen jakoi ensin kiekon siniviivasta Mike Völlminille, joka jatkoi sen Henrik Haapalalle. Haapala löysi näyttävällä passilla maalin kulmalla päivystäneen Filppulan.

Toinen maali nähtiin toisen erän alussa, kun Haapala levitti ensin pelivälineen Sakari Manniselle, joka löysi upealla syötöllä Teemu Hartikaisen. Hartikaisella oli helppo työ iskeä kauden ensimmäinen maalinsa tyhjään rysään.

Servetten suomalaismafia juoni kaksi upeaa osumaa Davosin verkkoon:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Kaapo Kakko sai lentävän lähdön harjoituskauteen – kiekko tylysti yläpesään vain 15 sekunnin pelin jälkeen


Joukkueet: