Sveitsin liigan kausi avattiin huimalla maalilla – Servetten peluri roikotti pallon sivurajalta sisään yli 30 metristä

Sveitsin Sveitsi Servetten
Kuva: Getty Images

Sveitsin liigan uuden kauden avausmaali oli varsin komeaa katsottavaa, kun Servetten Ronny Rodelin yllätti veskariin yli 30 metristä.

Sveitsin jalkapalloliigassa uuden kauden ensimmäistä maalia ei tarvinnut kauaa odotella, eikä kyseessä ollut mikään räkämaali. Maali syntyi Servetten ja St. Gallenin välisessä ottelussa jo pelin 5. minuutilla ja tapa, jolla maali saatiin aikaiseksi, oli varsin yllättävä.

Pallo pomppi keskikentältä oikealle laidalle, jonne Servette-peluri Ronny Rodelin ehti ensin. Sen sijaan, että Rodelin olisi ottanut pallon haltuun ja rauhassa jatkanut pelin tekoa, päätti hän pistää asiat etenemään nopeasti ja omakätisesti.

Rodelin näet huomasi, että St. Gallenin veskari oli kaukana maaliltaan ja päätti yrittää tämän nöyryyttämistä. Rodelin latasi suoraan pompusta laukauksen kohti maalia ollessaan aivan sivurajalla yli 30 metrin päässä maalista.

Rodelinen roikku leijaili kuin leijailikin komeassa kaaressa maalivahdin yli päätyen aina verkon perukoille saakka. Nöyryytystä lisäsi vielä se, että maali jäi ottelun ainoaksi, joten Servette vei siis kauden avauspisteet maalein 1-0.

Servetten Ronny Rodelin kyykyttää St. Gallen maalivahtia kaukaa sivurajalta:

Katso myös: Manchester United iski silmiä hivelevän kauniin joukkuemaalin


Joukkueet: