Video: Brasilian Serie C:ssä raju välikohtaus – Treze-pelaajien protestointi meni yli, poliisi käytti pippurisumutetta

Treze pippurisuihke Serie C / Pallomeri.net

Brasilian Serie C:ssä päästiin todistamaan hurjaa episodia, kun poliisi käytti pippurisumutetta hillitäkseen Treze-pelaajia.

Hieman reilun 90 minuutin ajan Manauksen ja Trezen välinen ottelu oli aivan tavallinen Serie C:n peli. Treze johti ja kotijoukkue Manaus yritti vimmatusti päästä tasoihin.

Lisäaikaa ottelussa annettiin peräti 10 minuuttia ja lisäajan kahdeksannella minuutilla käynnistyi episodi, joka eskaloitui ja lähti lopulta aivan lapasesta.

Manaus teki rajaheiton jälkitilanteesta maalin, jota Trezen pelaajat protestoivat voimakkaasti. Videon perusteella tilanteessa ei ole ainakaan rikettä eikä paitsiota, joten protestissa oli kyse ilmeisesti siitä, että pallo ei olisi Treze-pelaajien mukaan ylittänyt maaliviivaa.

Mainos alkaa

Video kertoo myös sen, että tuomaristo oli sataprosenttisen oikeassa ja protesti oli täysin älytön, sillä Trezen maalivahti potkaiseee pallon selvästi kokonaan maalin sisäpuolelle yrittäessään pelastaa tilannetta.

Tästä kaikki kuitenkin vasta alkoi. Trezen pelaajat ja valmentajat piirittivät avustavan erotuomarin ja molempien joukkueiden pelaajat myös uhittelivat toisilleen. Erotuomari ja toinen avustava erotuomari tulivat rauhoittelemaan tilannetta, mutta turhaan.

Edes erotuomarin Trezen vaihtopelaajalle antama punainen kortti ei hillinnyt tilannetta vähääkään. Aikansa selkkausta seurattuaan erotuomari vinkkasi tilannetta kentän laidalla mellakkavarusteissa seuranneet poliisit paikalle.

Poliisit asettuivat pelaajien ja avustavan erotuomarin väliin. Pari pelaajaa työnnettiin kauemmas kilvin ja pampuin. Yksi pelaajista tönäisi takaisin ja sai samantien pippurisuihketta silmilleen. Sama poliisi ruiskaisi vielä toisenkin kerran. Tämä sai Treze-pelaajat vihdoin perääntymään.

Pelaajien poliisille huutelu ja uhittelu jatkui vielä tovin, mutta tilanne rauhoittui vasta, kun erotuomari päätti noin selkkauksen jatkuttua yhteensä noin 10 minuuttia, että peliä on mahdotonta jatkaa. Hän puhalsi ottelun päättyneeksi lukemin 1-1.

Treze-pelaajien maaliprotestointi karkaa totaalisesti lapasesta ja poliisi puuttuu peliin:

Katso myös: Video: Alasarjapeli päättyi 37-0 koronapelon takia – hävinnyt joukkue ”pelasi” minimimiehistöllä turvavälejä noudattaen