Video: Brasilian Serie B:tä pelattiin järkyttävissä olosuhteissa – ”vesipalloilu” johti koomisen komeaan maaliin

Serie B / Pallomeri.net

Figueirensen ja Nauticon välinen Serie B -ottelu meni totaaliseksi suopotkupalloksi, kun ottelu pelattiin väkisin läpi surkeissa oloissa.

Myöhään sunnuntaina Suomen aikaa pelattu Brasilian Serie B:n ottelu Figueirensen ja Nauticon välillä olisi pitänyt jättää pelaamatta. Asiaa ei tarvitse edes todeta jälkiviisaana, vaan kenen tahansa järjissään olevan tuomarin olisi pitänyt todeta kenttä pelikelvottomaksi, sillä kenttä oli aivan veden vallassa.

Lähinnä suopotkupalloa muistuttaneelle pelille saatiin varsin osuva loppu, kun Figueirense teki lisäajalla loppulukemiksi 2-0.

Maali syntyi, kun Nauticon maalivahti tuli irtopalloa vastaan ja yritti pelata sen nopeasti takaisin hyökkäyspäähän. Valtavan vesimäärän johdosta veto jäi puoliksi piippuun ja kun maalivahti oli pitkällä vastassa, jäi hänellä samalla myös oma selusta vaille turvaa.

Mainos alkaa

Figueirensen Jhonatan huomasi tässä tilaisuutensa ja potkaisi vastapalloon komean volleyn, joka leijaili tyhjään Nautico-maaliin yli hädissään kohti omia juosseen maalivahdin.

Serie B -ottelua pelattiin karuissa oloissa, mutta nähtiinpä myös huvittavan hieno maalikin:

Katso myös: Video: Schalken suomalaispuolustaja Malick Thiaw epäonnen soturina – puski pallon suoraan omiin