Paarinkantaja kilahti Brasiliassa – hihat paloivat totaalisesti vierasjoukkueen ajanpeluusta

Paarinkantaja Serie B

Brasilian Serie B:n ottelussa nähtiin koominen tilanne, kun paarinkantaja kilahti pelaajan ajanpeluusta ja teki tunteensa hyvin selväksi

Brasilian Serie B:ssä nähtiin koominen ja harvinaislaatuinen tilanne, kun Nauticon ja Vila Novan välisessä ottelussa toimineella paarinkantajalla hirtti totaalisesti kiinni ottelun loppuhetkillä.

Vila Nova oli mennyt 2-1-johtoon lisäajan ensiminuutilla ja kuten valitettavasti tapoihin kuuluu, alkoi sen jälkeen armoton ajanpeluu. 93. minuutilla eräs Vila Novan pelaaja jäi kentän pintaan valittelemaan jalkaansa ja tuomari viittilöi hoitohenkilökunnan kentälle.

Toinen paareja kantaneista miehistä kävi tilanteesta todella kuumana ja paiskasi paarit kenttään “loukkaantuneen” pelaajan viereen. Tämän jälkeen mies alkoi sättiä tuomaria ja teki sen niin kovalla intohimolla, ettei meinannut malttaa ottaa ollenkaan kiinni paareista.

Lopulta paarit lähtivät liikkeelle ja kantajat polkivatkin melkoista haipakkaa sivurajalle, jolloin kuumana käynyt kantaja iski pöytään viimeisen vastalauseensa ja pokkana tiputti paarit maahan heti kentältä pois päästyään. Vila Nova myös voitti ottelun lopulta lukemin 2-1.

Paarinkantaja polttaa hihansa totaalisesti, kun vierasjoukkue Vila Novan pelaaja pelaa aikaa:

Katso myös: Mika Väyrynen säväytti legendojen pelissä – huikea vapari ylänurkkaan yli 25 metristä