Serie A netistä ilmaiseksi – tästä live stream auki otteluihin!

Juventuksen Serie A Juventus kausi 2017-2018 / Pallomeri.net

Italian Serie A on nähtävissä koko kauden ajan Unibetin live stream-palvelusta, joka on maksuton sivuston asiakkaille.

Italian pääsarja Serie A on kiinnostavampi kuin vuosikausiin, kun Juventus onnistui naaraamaan kesän aikana riveihinsä Cristiano Ronaldon. Vanha Rouva onkin suvereeni suosikki mestariksi, mutta laatua löytyy myös muista joukkueista.

Nimittäin AC Milan hankki kärkeensä Gonzalo Higuainin, joka tulee varmasti takomaan maaleja seuralle. Milanin paikalliskilpailija Inter teki jo viime kaudella pientä paluuta kärkikahinoihin ja joukkue on varmasti entistä valmiimpi tulevalla kaudella.

Italiassa pelaavien supertähtien edesottamuksia pääset seuraamaan Unibetin kautta, sillä sieltä on nähtävissä kaikki sarjan ottelut. Mitä olisikaan viikonloput ilman Ronaldoa, ei mitään! Tutustu alta ohjeisiin ja napauta suorat lähetykset päälle!

Serie A – live stream:

Livestream-tarjonnassa saadaan jännittää kauteen 2018-19 lähdettäessä muun muassa sitä, joko nyt vihdoin Juventuksen taika murtuu? Ainakin yksi ajanjakso Torinossa loppuu, kun Vanha Rouva lähtee kauteen ilman seuraikonin mainetta nauttivaa Gianluigi Buffonia.

Vahvasti eurokentillä menneellä kaudella esiintynyt Roma sekä katkerasti toiseksi jäänyt Napoli tekevät varmasti kaikkensa, jotta ensi vuonna Serie A:n mestaruutta juhlitaan pitkästä aikaa Piemonten ulkopuolella.

Mitään kummallisia kommervenkkejä et suorien lähetysten katseluun tarvitse. Tarvitset kuitenkin Adoben Flashin asennettuna koneeseesi – ja aktiivinen pelitili on tietenkin toinen asia, minkä tarvitset.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää Serie A:n lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Espanjan La Liga, Ranskan Ligue 1 ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan.