Sergio Ramos upotti kylmällä tavalla rankkarin – nappasi perään keltaisen kortin

Sergio Ramos
Kuva: Getty Images

Sevillan Sergio Ramos oli itsevarmuus, kun toppari pääsi hakemaan tasoitusta rankkarista Mestarien liigan ottelussa Lensiä vastaan.

Ramos on uransa aikana tullut tunnetuksi panenka-rankkareista, jossa mies chippaa pallon keskelle maalia. Tällainen nähtiin myös tiistai-iltana, kun Sevillalle tuomittiin 79. minuutilla rankkari. Ensimmäinen Ramosin rankkari epäonnistui, mutta uusi mahdollisuus tuli, koska maalivahti oli lähtenyt liikkeelle liian aikaisin.

Toppari asettui pallon taakse, piti hermonsa kurissa ja chippasi pallon suoraan riman alle. Sen lisäksi, että tilille tuli tasoitusmaali niin myös keltainen kortti tuli jälkitilanteesta, kun Ramos meni voimalla hakemaan palloa mukaansa. Espanjalainen potkaisikin lähes Lens-vahdin käsissä olleen pallon ja nappasi sen mukaansa. Tuomari kuitenkin oli nopeasti paikalla keltaisen kortin kera.

Lopulta voitto ratkesi dramaattisesti, sillä Lens iski 2-1-voittomaalin ajassa 90+6. Näin ollen Sevilla jäi lohkon jumboksi ja puolestaan Lensin europelit jatkuvat 3. sijan myötä Eurooppa-liigassa.

Sergio Ramos painoi rankkarin panenkalla sisään

@dan_gonxz #sevilla #sergioramos #uefa #españa #soccer ♬ 她的微笑(DJMix) – 娜娜丽莎


Pelaajat:
Joukkueet: