FIA vahvisti: F1-kuski Sergio Perez on saanut koronavirustartunnan

Sergio perez f1 - pallomeri.net

FIA vahvistaa, että Racing Pointin F1-kuljettaja Sergio Perez on saanut koronavirustartunnan. Tieto meksikolaiskuskin positiivisesta testituloksesta saatiin torstaina.

Perezille oli aiemmin tehty koronavirustesti, jonka tulosta kutsuttiin ”epäselväksi”, minkä vuoksi häntä ei päästetty Britannian GP:n rata-alueelle. Miehelle tehtiin torstaina uusi testi, joka osoittautui positiiviseksi.

Pérez on nyt asettanut itsensä karanteeniin viranomaisohjeiden mukaisesti. Myös kaikki hänen kanssaan tekemisissä olleet ihmiset on eristetty.

– Sergio on fyysisesti hyvässä kunnossa ja hyvällä mielellä. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää, ja odotamme innolla sitä, että hän pääsee takaisin RP20-auton ohjaamoon. Tarkoituksenamme on ajattaa sunnuntaina kahta autoa, Racing Point kertoo verkkosivuillaan.

Mainos alkaa

FIA:n mukaan positiivisella koronavirustartunnalla ei ole laajempaa vaikutusta viikonloppuna ajettavaan Britannian osakilpailuun. Pereziltä se jää luonnollisestikin väliin, mutta miehen korvaajaa ei vielä ole ilmoitettu.

Vahvimmin huhuissa on ollut Nico Hülkenberg, joka jätti sarjan viime kauden jälkeen – ja joka on myös aiemmin Force Indiana tunnetun Racing Point -tallin vanha tuttu.