AS: Barcelonan Sergi Roberto puhkesi kyyneliin – omien fanien tyly kohtelu oli liikaa

Sergi Roberto
Kuva: Getty Images

Barcelonan Sergi Roberto sai kokea seuran fanien tyytymättömyyden tiistaina, kun espanjalainen buuattiin vaihtoon 59. minuutilla.

14-vuotiaana Barcelonaan siirtynyt Sergi Roberto on yksi seuran omia kasvatteja, joka on pelannut edustusjoukkueessa ensimmäisen ottelunsa jo vuonna 2010. Espanjalainen kuuluukin seuran vakiokasvoihin, joka on ollut voittamassa seuran kanssa lukuisia pokaaleita.

Kannattajat eivät kuitenkaan miehelle antaneet armoa tiistaina, vaan buuasivat äänekkäästi Roberton mennessä vaihtoon. Lähes sekasortoisessa tilassa olevan seuran pelaajat ovat aikaisemminkin saaneet osakseen buuauksia. Varsinkin Coutinho ja Samuel Umtiti ovat olleet sylkykuppeina.

Sergio Roberton kaltaisen seuran oman kasvatin ja vuosikausia seurassa pelanneen pelaajan kohdalla tilanne voisi olla toinen. Armoa ei kuitenkaan herunut ja kohtelu sai AS:n mukaan Sergi Roberton murtumaan kyyneliin pukuhuoneessa ottelun jälkeen.

Gerard Pique antoi ottelun jälkeen omat kommenttinsa buuaukseen liittyen.

– Tämä satuttaa minua henkilökohtaisesti, koska tunnen henkilön (Sergi Roberton) ja tiedän, kuinka upea ihminen hän on. Hän rakastaa tätä seuraa enemmän kuin kukaan, Pique kommentoi Movistarille.

Barcelona sai tiistaina tylyn oppitunnin, kun joukkue kärsi 0-3-tappion Bayern Münchenille Mestarien liigassa.


Pelaajat:
Joukkueet: