Video: Sergei Stakhovsky esitteli jäätävän upean suorituksen Challenger Tourilla

Sergei Stakhovsky ATP Tennis - pallomeri.net

Ukrainalainen Sergei Stakhovsky vastasi – jos ei nyt koko tenniskauden – niin aivan varmasti tämän kuukauden komeimmasta suorituksesta ammattilaiskiertueilla.

Stakhovsky pelasi keskiviikkona ATP Challenger Tourille kuuluvan Taipein turnauksen toisen kierroksen ottelua ranskalaista Stephane Robertia vastaan, kun ukrainalaiselta nähtiin melkoista settiä.

Robert löi koholyönnin verkolle nousseen Stakhovskyn yli, mutta tämä ennätti palloon ja löi niin sanotun ”tweenerin” jalkojensa välistä. Ei siinä mitään – onhan tämäkin toki jo upea suoritus – mutta lisää oli luvassa.

Robert vastasi koholyöntiin pudottamalla pallon etukenttään. Siihen 33-vuotias Stakhovsky kirmasi kuin nuorempikin ori konsanaan ja löi juoksusta mahtavan poikkikentän ohituksen – ja jälleen kerran jalkojensa välistä.

Hän myös voitti ottelun suoraan erin 2-0 (7-6, 6-2).

Suuri yleisö muistanee Stakhovskyn parhaiten vuoden 2013 Wimbledonista, jolloin miehelle osui kaikkien aikojen ”pöljä päivä”, kun hän voitti ruohokenttien kuninkaan, Roger Federerin.

– Se oli uskomatonta, en olisi voinut pelata yhtään paremmin. Kaikki, mitä tein, myös onnistui. Se oli fantastinen päivä, Stakhovsky muisteli taannoin uransa kohokohtaa.

Sergei Stakhovsky vetäisi hihastaan melkoisen suorituksen:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen ATP Challenger Tourin Twitterissä.


Pelaajat: