Video: KHL:ssä nähtiin hävytön rankkari – Spartakin Sergei Shirokov kyykytti veskaria tylysti

Sergei Shirokov Spartak / Pallomeri.net

KHL:ssä saatiin todistaa tylyä taidonnäytettä, kun Spartakin Sergei Shirokov upotti suorastaan sikamaisen rankkarin Severstalin reppuun.

Severstal Tsherepovets voitti Moskovan Spartakin tiistain KHL-kierroksella rankkarikisan jälkeen maalein 3-2. Vaikka itse kisa päättyikin kotijoukkueen voittoon, niin komeimmasta suorituksesta vastasi Spartakin Sergei Shirokov.

Shirokov astui esiin Spartakin kolmantena laukojana eikä todellakaan pettänyt valmentajan odotuksia. Shirokov näet uunotti veskaria todella tylyllä tavalla. Shirokov nimittäin lähti harhauttamaan, mutta antoi kiekon tahallaan karata lavastaan.

Tämä yllätti veskarin totaalisesti ja kiekko livahtikin puikoista sisään. Voittoon asti Shirokov ei tosiaan onnistunut joukkojaan johtamaan. Hän ja Jori Lehterä epäonnistuivat jatkokierrosten yrityksissään, kuten myös Severstalin Robin Press, mutta seitsemännen kierroksen viimeisenä ampujana laatikkoon hypännyt Severstalin Vladislav Kodola onnistui yrityksessään ja sinetöi kotijoukkueen voiton.

Spartakin Sergei Shirokov uunottaa Severstal-veskaria tylysti rankkarikisassa:

Katso myös: Video: Thatcher Demko menetti mailan ja kilven – venyi uskomattomaan jalkatorjuntaan


Joukkueet: