Video: Sergei Shirokov nöyryytti Juha Metsolaa pahemman kerran läpiajossa

Sergei Shirokov Avangard Omsk Juha Metsola Salavat Julaev Ufa KHL / Pallomeri.net

Avangard Omskin Sergei Shirokov harhautti Salavat Julaev Ufan Juha Metsolaa häikäilemättömällä tavalla läpiajossa yllättäen suomalaisveskarin täydellisesti.

Avangard Omsk isännöi Salavat Julaev Ufaa Maanantain KHL-kierroksella ja suurseurojen kohtaamisen kunniaksi Sergei Shirokovin takataskusta löytyi aivan posketon harhautus, joka luonnollisesti johti myös maaliin.

Ufan maalivahti Juha Metsola varmasti ottaisi takaiskuun johtaneen tilanteen uusiksi, sillä Shirokov nöyryytti häntä todella tylysti. Shirokov karkasti ottelun toisessa erässä läpiajoon ja näppärien veivien sijaan oleellista oli linja, jota pitkin Shirokov kulki kohti maalia.

Mainos alkaa:

Shirokov näytti valmistautuvan perinteisemmän mailaharhautuksen tekoon, mutta olikin säälimättömän ovela ja vetäisi hihastaan Nikita Kucherovin tunnetuksi tekemän “no move”-harhautuksen, eli hän antoi kiekolle juuri sen verran vauhtia, että se jaksoi kulkea läpi totaalisesti hölmistyneen Metsolan längistä sisään.

Omsk siirtyi Shirokovin maalilla 2-0-johtoon ja voitti ottelun maalein 4-1, joten Shirokovin suoritus jäi myös ottelun voittomaaliksi.

Sergei Shirokov naruttaa Juha Metsolaa:

Tsekkaa myös: Pekka Rinteen kommentit kostautuivat karusti – Chicagon vaihtopenkki latasi täyslaidallisen suomalaisvahdin niskaan


Pelaajat:
Joukkueet: ,