Sidney Crosby järjesti yllätyksen läpiajokilpailussa – 4-vuotias Sergei Ovechkin sulatti yleisön sydämet

Sergei Ovechkin

NHL:n tähdistöottelun taitokisoissa nähtiin hellyttävä hetki, kun 4-vuotias Sergei Ovechkin pääsi irti ja varasti show’n totaalisesti.

NHL:n tähdistöottelun taitokisat järjestettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä. Läpiajokisassa huomion varasti tähtien sijaan Aleksander Ovechkinin 4-vuotias poika Sergei.

Isä-Ovechkin ja Sidney Crosby osallistuivat yhdessä läpiajokisaan ja entinen tähtipelaaja P. K. Subban haastatteli heitä jäällä ennen suorituksia ja pyysi Ovechkinilta sekä Crosbylta nimmarit tähdistöottelun pelipaitaan.

Kun Crosby oli signeerannut paidan, yllätti hän Subbanin ja koko yleisön.

– Taidamme tarvita tähän vielä yhden nimikirjoituksen, Crosby totesi.

Samassa Sergei luisteli innokkaana jäälle ja Crosby, isä-Ovechkin ja pikku-Ovechkin lähtivät hyökkäykseen kohti maalia, jota vartioi maalivahtilegenda Roberto Luongo.

Sergei sai kunnian päättää hyökkäyksen ja “hassutti” Luongoa pistäen kiekon pussiin. Yleisö hurrasi Sergeille kovaan ääneen ja tuomaristo löi tiskiin pelkkiä kymppejä.

– Hetki oli erityinen. Fanit ja me molemmat Crosbyn kanssa rakastimme sitä. Hienoa pelille ja hienoa meille molemmille, ilmeisesti myös Sergeille, Ovechkin tunnelmoi nhl.comille.

4-vuotias Sergei Ovechkin varastaa show’n läpiajokilpailussa:

Katso myös: Pelicansin Lukas Jasek sikaili Liigassa – huitaisi itsensä pelikieltoon