Video: Veteraaniottelija Sergei Kharitonov latasi hurjan tyrmäyksen MFP:ssä – vastustaja tippui turvalleen kanveesiin

Sergei Kharitonov / Pallomeri.net

40-vuotias vapaaotteluveteraani Sergei Kharitonov pamautti MFP:ssä rajun tyrmäyksen, kun vastustaja putosi naama edellä lattiaan.

Venäläinen veteraani-ikäinen vapaaottelija Sergei Kharitonov näytti jälleen nuoremmilleen, että ikä on pelkkä numero, kun 40-vuotias ottelija nitisti vastustajansa tylysti Modern Fighting Pankrationin otteluillassa.

Dubaissa käyty ottelu oli MFP:n Parus Fight Championship -tapahtuman pääottelu, eikä Kharitonov pettänyt yleisön odotuksia. Vastustaja Oli Thompson sai tuta kokeneen konnan iskuvoiman, kun ottelu päättyi jo avauserässä ajassa 2:54.

Kharitonov jysäytti aivan hirvittävällä moukarilla Thompsonin silmät kieroon ja Thompson tippui suorilta jaloilta naamalleen lattiaan.

Kharitonov on nyt otellut 38 ammattilaisottelua ja Thompsonin päänahan napattuaan hän on nyt voittanut niistä 31. Thompson puolestaan on otellut nyt 34 ammattilaisottelua ja tappio oli uran kolmastoista.

Sergei Kharitonov tiputti Oli Thompsonin naamallaan murskaavalla koukulla:

Katso myös: Video: Puolan ympäriajon sikamainen telominen toi kovan rangaistuksen – Dylan Groenewegen sai 9kk kilpailukiellon