Sergei Bobrovsky venytti huikean torjunnan All Star -finaalissa – nollatun Mitch Marnerinkin oli pakko arvostaa

Sergei Bobrovsky

All Star -otteluissa maalivahdit pääsevät harvoin loistamaan, mutta tällä kertaa Sergei Bobrovsky vastasi illan komeimmasta suorituksesta.

NHL:n All Star -tapahtuman finaaliottelussa kohtasivat Connor McDavidin kasaama Team McDavid sekä Auston Matthewsin johtama Team Matthews ja Matthewsin porukka vei voiton selvästi maalein 7-4.

Siitä huolimatta illan tähtihetki kuului maalivahti Sergei Bobrovskylle, joka edusti Team McDavidia. Hän aloitti ottelun ja teki kaikkensa pitääkseen joukkuettaan pystyssä ja Bobrovsky onnistuikin pitämään lukemat tasaisina, sillä erätauolle mentiin lukemissa 3-3.

Viimeisen sinettinsä tämän kauden All Star -tapahtumaan Bobrovsky antoi omalta osaltaan nousemalla esiin huikealla tavalla aivan avauserän viime sekunneilla. Team Matthews sai rakennettua Mitch Marnerille sellaisen tontin, josta hän harvoin erehtyy, mutta Bobrovsky liukui viivana tolpalta toiselle ja onnistui nollaamaan Marnerin upealla torjunnalla. Kyseessä oli kohtaloaan taivastelemaan jääneen Marnerinkin mielestä niin upea torjunta, ettei hänkään voinut muuta kuin arvostaa Bobrovskyn venytystä.

Sergei Bobrovsky nollaa Mitch Marnerin niin tylysti, että Marnerinkin on pakko arvostaa:

Katso myös: Connor McDavidille sattui koominen moka – sanoi tähtivahdin nimen väärin tähdistöpelin varaustilaisuudessa