Serbia-Suomi näkyy ilmaiseksi – tässä live stream Susijengin matsiin

Serbia-Suomi näkyy ilmaiseksi – tässä live stream Susijengin matsiin

Susijengi pelaa kovia harjoitusotteluita, sillä Liettua-pelin jatkoksi edessä on Serbian kohtaaminen. Tässä live stream Serbia-Suomi-otteluun.

Serbia-Suomi – ilmainen live stream:

Serbia on aivan maailman kovinta kärkeä, mitä tulee koripallon maajoukkueisiin. Kaiken lisäksi maa valmistautuu syksyllä pelattaviin MM-kisoihin, joten mukana on kovan luokan nippu. Susijengi joutuukin äärimmäisen kovaan paikkaan, sillä Suomella ei materiaali ole edes paras mahdollinen.

Nyt monella tulevaisuuden lupauksella onkin mahdollisuus mitata tasonsa huippupelaajia vastaan. Serbian riveistä kannattaa laittaa ainakin seurantaan Nikola Jokic, jonka on ennustettu olevan mukana Suomea vastaan. Nimittäin mies iski häkellyttävän kovat tehot viime kaudella NBA:ssa. Tämän lisäksi NBA:ssa pelaavat Nemanja Bjelica ja Boban Marjanovic ovat todella kovan luokan jättiläisiä korin alla.

Ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 22:30!

Unibet-TV näyttää Serbia-Suomi-ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 1€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut