Video: Seongnam-kärki otti koomisen tyhmän ulosajon – tuuletti ilman paitaa, kun alla oli jo kortti

Fejsal Mulic Seongnam / Pallomeri.net

Korean K-liigassa nähtiin huvittavan typerä ulosajo, kun Seongnam-hyökkääjä Fejsal Mulic unohti saaneensa aiemmin pelissä varoituksen.

Seongnam voitti Gwangjun lauantain Korean K-liigan kierroksella maalein 2-0 ja molemmista maaleista vastasi hyökkääjä Fejsal Mulic. Ottelu tullaan kuitenkin muistamaan Mulicin osalta todennäköisesti jostain aivan muusta.

Mulic maalasi ensimmäisen kerran 15. minuutilla ja toisen osumansa hän teki huikean soolon päätteeksi 55. minuutilla. Mulic innostui yksilösuorituksestaan kunnolla ja riisui paitansa maalituuletuksen yhteydessä, kuten pelaajat joskus tekevät, vaikka tietävätkin saavansa siitä varoituksen.

Mainos alkaa

Tällä kertaa ongelma piilikin siinä, että Mulic unohti hetkellisesti saaneensa jo keltaisen kortin 30. minuutilla. Tv-kuvista pystyy selkeästi paikallistamaan hetken, jolloin tämä valkenee Mulicille ja hän tajuaa, että peli tulee hetken päästä päättymään poikkeuksellisen typerään ulosajoon. Juuri näin tapahtuikin heti, kun ottelun erotuomari ehti paikalle ja sai otettua kortit taskustaan.

Seongnam-hyökkääjä Fejsal Mulic tekee upean maalin, riisuu paitansa ja muistaa saaneensa pelissä jo varoituksen:

Katso myös: Video: Käsittämätön aivopieru – Grimsby-pelaaja puski joukkuetoveriaan ja sai punaisen kortin