Kolmiloikkaaja Senni Salminen julkaisi pysäyttävän päivityksen – “Eilinen oli murtumispiste”

Senni Salminen

Kolmiloikkaaja Senni Salminen nousi koko kansan tietoisuuteen kesällä 2021, kun hän hyppäsi kolmiloikan Suomen ennätyksen.

Sen jälkeen on kuitenkin ollut vaikeampaa, ja tiistaina kisatussa Paavo Nurmi Gamesissa Salminen jäi viimeiselle sijalle vaatimattomalla tuloksella 13,32.

Keskiviikkona kolmiloikkaaja avasi tuntemuksiaan Instagram-päivityksessä.

– Nyt on aika olla rehellinen, kaikille teille, mutta ennen kaikkea itselleni. Eilinen oli minulle murtumispiste, joka katkaisi kamelin selän.

Salminen kertoo, että on aidosti nauttinut kilpailemisesta viimeksi kaksi vuotta sitten.

– Sen jälkeen jokainen kisa on tuntunut eloonjäämistaistelulta. Olen ollut täysin varjo siitä Sennistä, joka pari vuotta sitten nousi suurimman osan teistä tietoisuuteen. Tapahtui paljon kaikkea, niin hyvässä kuin pahassa, eikä pää kestänyt mukana.

Salminen sanoo, että on ollut uuvuttavaa esittää, että kaikki on hyvin, kun usko omaan tekemiseen on tyystin kadonnut. Loikkaaja kuitenkin kertoo, että hän aikoo jatkaa kisaamista – tosin erilaisella asenteella.

– Ei huolta, kilpailukausi jatkuu jo tulevana lauantaina, mutta uudenlaisella otteella, armollisuudella ja lempeydellä itseäni kohtaan.

Salmisen koko päivityksen voit lukea Instagramissa.


Pelaajat: