Video: Senators-veskarille uran 1. voitto – Flames-pakki yritti pölliä muistokiekon

Senators-Flames / Pallomeri.net

Calgary Flames -puolustaja Rasmus Andersson yritti härskiä temppua, kun Ottawa Senatorsin veskarille kirjattiin uran avausvoitto.

Ottawa Senators juhli varhain tiistaiaamuna Suomena aikaa 2-1-voittoa Calgary Flamesista. Peli oli varsin erityinen sen takia, että maalivahti Filip Gustavsson sai näin tililleen NHL-uransa ensimmäisen voittopelin.

Voitto on varmasti kaikin tavoin ikimuistoinen asia, mutta tapoihin kuuluu tällaisissa tilanteissa, että pelikiekko noukitaan talteen pelin päätyttyä ja siitä tulee muistoesine.

Tappio meni kuitenkin sen verran Flames-pakki Rasmus Anderssonin ihon alle, että hänellä oli toiset aikeet. Hän keräsi kiekon talteen ja yritti muina miehinä poistua kaukalosta, mutta Senatorsin Brady Tkachuk huomasi tämän eikä jättänyt Anderssonia asiasta rauhaan.

Andersson ehti jo vaihtoluukulle, kunnes tuli toisiin aatoksiin ja heitti kiekon takaisin jäälle. Gustavsson sai kiekkonsa, kun Flamesin Matthew Tkachuk liipaisi sen Senatorsin päätyä kohti, mahdollisesti sulkeakseen vieressä yhä räksyttäneen Brady-veljensä turvan.

Flames-pakki Rasmus Andersson aiheuttaa hässäkkää yrittämällä pölliä Senators-vahdille kuuluvan muistokiekon:

Katso myös: Video: Sharks-Kings -matsissa otettiin kipakka mylly – kaikki alkoi jo alkulämmöissä


Joukkueet: ,