Selänne luottaa Kultaranta Resortiin Finnish Flash Golfin järjestäjänä

Teemu Selänne Kultaranta pallomeri.net
Teemu Selänne Kultaranta pallomeri.net

Kultaranta Resort ja Teemu Selänteen Finnish Flash -säätiö solmivat kaksi vuotta sitten yhteistyösopimuksen. Sopimus piti sisällään muunmuassa, että vuosittainnen Finnish Flash Golf pelataan Kultaranta Resortin tiluksilla Naantalissa. Jälleen tänä vuonna tapahtuma tulee kerryttämään kymmeniä tuhansia euroja rahaa hyväntekeväisyyteen. Kyseinen tapahtuma on parhaillaan käynnissä (4.8) golfkentällä, joka vilisee NHL-tähtiä ja muita hyväntekijöitä.

Teemu Selänne on innokas golfari ja oma golfkisa on yksi vuoden kohokohdista. Selänne saa kutsua tapahtumaan tärkeitä yhteistyökumppaneitaan ja kavereitaan keräämään rahaa hyvälle asialle. Kultaranta Resortissa ollaan luonnollisesti mielissään suositun tapahtuman isännöimisestä. Kultaranta panostaa erityisesti kokonaisvaltaiseen palveluun, joka ei pidä sisällään pelkkää golfkierrosta. Lomakeskus on vahvassa kasvussa ja investointeja tulevaisuuteen on tehty isolla kädellä.

Itse Kultarannan golfkenttä pyrkii tarjoamaan miellyttävän kokemuksen pelaajille tasosta riippumatta. Kentällä järjestetään suuri määrä yritystapahtumia vuosittain ja tärkeintä on luonnollisesti myös muut palvelut pelin ulkopuolella. Majoituskapasiteetti on kasvanut vuosittain, mutta Kultarannan kehityksen voidaan sanoa olevan vasta alussa.

Mainos alkaa:

Hiljattain valmistunut Kultaranta Marina tarjoaa pysyvää asutusta hakeville luksusvaihtoehdon ja vaihtoehdon rantautua alueelle omalla veneellä. Lähivuosina Resortiin tulee valmistumaan hotellikylpylä, joka nostaa majoituskapasiteettia jälleen seuraavalle tasolle. Kultarannassa monta kertaa vierailleena on helppo todeta paikan olevan äärimmäisen viihtyisä, siisti ja rauhallinen.

Tulevaisuuden suuret suunnitelmat, investoinnit ja tavoitteet ovat kunnianhimoisia. Kultaranta pyrkii tarjoamaan kaikille asiakasryhmille laadukasta palvelua ja elämyksiä. Mitä kaikkea uutta majoitus – ja satamapalveluiden lisäksi on tulevaisuudessa luvassa tulee nähdäkseni määrittämään paljon. Golfin ympärille pystyy rakentamaan kesällä, mutta talvella asiakkaiden houkuttelu on varmasti haasteellisempaa.

Naantalissa ykkösaktiviteetit ovat totutusti olleet perhelomailijoille Muumimaailma ja Naantalin kylpylä. Toivoisin itse näkeväni Kultarannassa joskus lähitulevaisuudessa muunmuassa wakeboardingia, seinäkiipeilyä, maastopyöriäilyä ja muuta entistä enemmän liikkumisen ja urheilun ympärille rakennettavaa aktiviteettia nykyisen toiminnan lisäksi. Puitteet ovat huippuluokkaa ja täytyy toivoa, että Kultarannasta kasvaa maineensa veroinen lomakeskus niin henkilö- kuin yritysasiakkaille!

Tapahtumia paikassa osataan järjestää – siitä lienee hyvä osoitus, että Teemu Selänteen vuotuinen golfkisa pelataan Kultarannassa!

Oma vierailu Kultarannassa sujui Aurinko Golfissa pelatun kisan yhteydessä jälleen mukavasti. Jo ennen paikalle saapumista sai lukea lehdestä tulevaisuuden suunnitelmista. Suosikkipaikkani alueella on ylivoimaisesti golfin minigolf -kenttä, joka on täysin rakennettu keinonurmelle. Näitä Suomeen kaivataan paljon lisää!