Selänne hattuostoksilla golflupaukselle

Teemu Selänne on aktiiviuransa jälkeen entistä enemmän golfin kanssa tekemisissä. Viimeisin projekti, johon #8 lähti mukaan oli Selänne & Piltz Golf Academy, johon pääsee mukaan lupaavia golfarin alkuja kehittämään taitoja kohti huippua.

Selänne pelasi kesällä kotikentällään Hirsalassa pro-am kierroksen yhdessä Suomen lupaavimpiin ammattilaisiin lukeutuvan Tapio Pulkkasen kanssa. 25-vuotias Pulkkanen on tullut tunnetuksi hatuista, joita hän pitää päässä aina pelatessaan sekä naurettavan pitkistä lyönneistään.

Pulkkanen Tapio Pulkkanen tulee voittamaan Nordic Leaguen tänä vuonna ja pelaa vähintään Challenge Touria vuonna 2016. Karsintojen kautta paikka voi aueta myös suoraan European Tourille. Kuvassa hänet tunnistaa….HATUSTA

Pulkkanen eteni myöhemmin samalla viikolla voittoon Finnish Openissa ja Selänne oli luonnollisesti kannustusjoukoissa läpi viikon. Ystävyys tuntui syventyvän sille tasolle, että Selänne päätti tukea nuorta ammattilaista uusien hattujen muodossa. Teemu kävi ilmeisesti kotikulmillaan hattukaupassa ja twiittasi kuvan Pulkkaselle. Ilmeisesti lila hattu ei ollut kuitenkaan Pulkkasen mieleen.