Video: Ässien Sebastian Wännström pimahti typerästi – keihästi itsensä väkisin ulos pelistä

Sebastian Wännström Ässät / Pallomeri.net

Ässät kaatoi KalPan hyvällä esityksellä, mutta iltaan toi tahran Sebastian Wännström joka otti täysin typerän ulosajon.

Ässät ehti pelata yhdeksän ottelua ilman kolmen pisteen voittoa ja napaten samalla aikajaksolla vain kolme voittoa jatkoilla ennen kuin perjantai-iltana käteen tärähti täysi pistepotti Kuopiosta.

Erittäin vahvaa kauden ensimmäistä neljännestä pelannut KalPa törmäsi nälkäisen vierasjoukkueen muodostamaan seinään ja poistui kaukalosta allapäin 4-0-tappion kärsineenä.

Vaikka Ässät pelasi erinomaisen pelin, niin täydellisyydestä ei voida puhua tälläkään kertaa. Siitä piti huolen rankkarispeliastiksi profiloitunut Sebastian Wännström, joka käytti tällä kertaa mailaansa silkkaan typeryyteen.

Toisen erän puolivälissä Ässien johtaessa 2-0, otti Wännström itselleen aivan älyvapaan ulosajon, kun hän tölvi mailallaan KalPan Kim Nousiasta kylkeen ja selkään pelikatkolla. Wännström tökki Nousiaista lapansa kärjellä eivätkä tuomarit epäröineet heittää ruostalaishyökkääjää suihkuun hölmöilystään.

Ässien Sebastian Wännström keihästää itselleen ulosajon:

Katso myös: Video: Namuttelu meni liian pitkälle – Ufan Teemu Hartikainen ja Philip Larsen sössivät 2 vs 0 -hyökkäyksen jatkoajalla


Pelaajat:
Joukkueet: