Sebastian Vettelin F1-auto hajosi – ajeli skootterilla radalla ja sai sakot

Sebastian Vettel skootterilla F1 - Pallomeri.net

Aston Martinin Sebastian Vettel on saanut sakot Melbournen perjantain F1-harjoitusten hieman poikkeuksellisten tapahtumien johdosta.

Vettelin kilpuri hyytyi radalle moottoriongelmien takia ja seuraavaksi pohdintaan tuli, että millä saksalaiskuski löytäisi tiensä takaisin varikolle. Ratkaisu tähän oli jostain löytynyt skootteri. Ratavirkailija oli tarjonnut miehelle ensin kyytiä kaksipyöräisellään, mutta Vettelillä oli muita ajatuksia.

– Hän antoi skootterin minulle ja sanoi, että ok, anna mennä. Niinpä menin. Olisin tietysti halunnut päästä perille autollani ilman ongelmia. En ole täällä ajamassa skootteria, Vettel sanoi Motorsportille.

Vaikka itse kyyti olikin varsin sympaattista seurattavaa ja Vettel selvästi nautti, tuomaristo ei ollut samaa mieltä vaan mätkäisi Vettelille 5000 euron sakot skootterin luvattomasta käytöstä radalla – siitäkin huolimatta, että harjoitukset olivat jo ohi, eikä radalla enää ollut F1-autoja. Ongelmaksi muodostui se, että rata-alueella ei saa olla viiteen minuuttiin harjoitusten päätyttyä.

Sebastian Vettel joutui turvautumaan skootterikyytiin:


Pelaajat: