Video: Sebastian Vettel kiehui kisan jälkeen – vaihtoi voittajakyltin Hamiltonilta itselleen

Sebastian Vettel

Ferrarin Sebastian Vettel menetti dramaattisesti voiton, kun saksalaiskuskille tuomittiin kisan loppupuolella viiden sekunnin aikarangaistus.

Paalupaikalta kisaan lähtenyt Vettel johti käytännössä koko kilpailun ajan, mutta tästäkin huolimatta voitto jäi haaveeksi. Syynä tähän oli se, että Ferrari-kuski sai kisan loppupuolella viiden sekunnin aikarangaistuksen, kun Vettel palasi ruohikolta radalle sääntöjen vastaisesti.

Toisena ollut Lewis Hamilton pysyikin loppukilpailun ajan ainoastaan Vettelin perässä, mikä tarkoitti sitä, että britti nappasi jälleen kerran voiton.

Vettel ei sulattanut alkuunkaan tuomariston päätöstä, vaan mies raivosi tiimiradiossa heti ruutulipun jälkeen. Kiukuttelu sai jatkoa varikkosuoralla, kun Vettel pysäköi autonsa tahallisesti väärään paikkaan. Tämän jälkeen saksalainen kävi vielä hakemassa Hamiltonin auton eteen laitetun voittajakyltin ja vaihtoi sen päittäin omansa kanssa.

Aikasakosta tullaan käymään varmasti pitkät keskustelut tulevina päivinä, sillä Ferrari on tekemässä rangaistuksesta myös valitusta. Vettel sai myös osakseen paljon tukea, sillä saksalaisen saamaa aikasakkoa voidaan pitää hieman kyseenalaisena, sillä Vettel oli melko tekemättömässä paikassa ajauduttuaan radalta ulos.

Suomalaisittain kisa oli todellinen pettymys, sillä Valtteri Bottas jäi neljänneksi, kun taas Kimi Räikkönen oli vasta sijalla 15.

Sebastian Vettel kiukutteli kunnolla Kanadan GP:n jälkeen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Tästä tilanteesta Vettelille tuomittiin aikasakko

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: