Mediat: Sebastian Vettel ei päässyt sopuun jatkosopimuksesta – jättää Ferrarin kauden jälkeen

Sebastian Vetteliltä Hockenheimin aika-ajot on nyt taputeltu, ja Sebastian Vettel valtasi paalupaikan.

Ferrarin Sebastian Vettel on jättämässä tallin kuluvan kauden jälkeen, koska yhteisymmärrystä jatkosopimuksesta ei saatu aikaiseksi. Asiasta uutisoivat useat mediat.

Auto Motor und Sportin sopimusneuvottelut päättyivät tuloksettomana, kun Sebastian Vettel kieltäytyi kaikista Ferrarin ehdottamista tarjouksista. Gazzetta dello Sportin mukaan Vettelille tarjottiin yksivuotista jatkosopimusta, joka oli iso syy kieltäytymiseen.

Samalla käynnistyi huhumylly saksalaisen seuraajasta, johon tällä hetkellä tiukimmin ovat kiinni Daniel Ricciardo sekä Carlos Sainz, joiden sopimukset loppuvat tähän kauteen. Ricciardo ajaa tällä hetkellä Renault’lla ja Sainz McLarenilla.

Sen sijaan Vettelin tulevaisuus on iso kysymysmerkki, koska huipputalleissa paikat ovat käytännössä täynnä, kun Red Bullikin on kertonut, ettei saksalainen ole vaihtoehto Max Verstappenin tallikaveriksi.

Yksi vaihtoehto voisi olla McLaren, mikäli Sainz siirtyy Ferrarille. Tuolloin Vettelin olisi kuitenkin suostuttava merkittävään palkanalennukseen.

Lue myös: Lähde: Tässä on kauden 2020 F1-kalenteri – tarkoituksena ajaa 17 kisaa


Pelaajat: