JYP:n Juuso Puustinen teki maalin ja joutui hoidettavaksi – Lukon Sebastian Repo sai kirvesiskusta ulosajon

Sebastian Repo Lukko

JYP:n Juuso Puustinen teki maalin, mutta joutui heti koppiin, koska Lukon Sebastian Repo löi häntä ulosajon arvoisella kirvesiskulla.

Lukko suoritti melkoisen nousun Jyväskylässä, kun kotijoukkue JYP johti peliä parhaimmillaan jo 5-2, mutta Lukko kiri rinnalle ja rankkareilla ohi voittaen pelin maalein 6-5.

Nousua ei ainakaan helpottanut se, että Lukko joutui kirimään ilman kultakypäräänsä Sebastian Repoa, joka ajettiin pelistä ulos toisen erän loppuhetkillä. Ulosajoon johtanut tilanne nähtiin samalla hetkellä, kun JYP:n Juuso Puustinen vei kotijoukkueen 4-2-johtoon.

Puustinen puttasi maalin edessä pyörineen irtokiekon sisälle ja Repo tuli taustalta paikalle yrittäen estää Puustista tekemästä maalia. Tällä kertaa Repo kuitenkin ylireagoi roimasti ja löi Puustista mailalla käteen niin sanotulla kirvesiskulla.

Isku oli myös pahasti myöhässä, sillä Puustinen ehti pistää kiekon sisään ennen sitä, mutta sen verran pahasti isku osui, että Puustinen poistui välittömästi kopin puolelle hoidettavaksi. Tuomaristo piti jäällä pienen palaverin, jonka jälkeen tapahtumien kulkua tutkittiin videolta. Tarkastuksen jälkeen Repo passitettiin suihkuun huitomisesta.

Puustinen palasi kolmannessa erässä peliin, joten hän mitä ilmeisimmin vältti ainakin isomman vamman. Liiga tiedotti myöhemmin illalla, että tilanne ei etene kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Lukon Sebastian Repo lyö JYP:n Juuso Puustista maalintekotilanteessa kirvesiskulla käteen ja lentää ulos:

Katso myös: Karmea niitti Tshekin liigassa – Michal Houdek jyräsi ex-joukkuekaverinsa sairaalaan


Pelaajat:
Joukkueet: