IS: Sebastian Repo haastoi Tapparan oikeuteen – vaatii 14 000 euron korvauksia

Sebastian Repo NHL Florida / Pallomeri.net

Suomalaishyökkääjä Sebastian Repo on haastanut Tapparan oikeuteen maksamattomista lomakorvauksista, joihin nuorukainen on omasta mielestään oikeutettu. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

Repo on sitä mieltä, että hän ei ole ehtinyt pitämään ainuttakaan vuosilomapäivää kausina 2016-2017 ja 2017-2018. Näin ollen hyökkääjä hakee näistä käyttämättömistä lomapäivistä 14 000 euron korvauksia.

– Tässä ei ole kyse rahasta, vaan pelaajan oikeuksista. Tämä on tavallaan ennakkotapaus, jossa haetaan ratkaisua siihen, onko pelaajalla oikeus lomakorvaukseen työsuhteen päättyessä pitämättä olleista vuosilomistaan, Revon asiainhoitaja, pelaaja-agentti Tomi Haula kertoo Ilta-Sanomille.

Tapparan kanta tilanteeseen on se, että lomakorvaus olisi kuulunut osaksi Revon palkkaa. Riitaa yritettiin ratkaista sovittelemalla, mutta lopputulosta ei saatu aikaiseksi. Nyt asiaan haetaan ratkaisua oikeusteitse.

– Näkemyksemme mukaan lomakorvaus pitämättä jääneistä vuosilomista on työsuhteen päättyessä sisältynyt pelaajalle maksettuun palkkaan, Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mikko Leinonen vahvistaa IS:lle.

Ilta-Sanomien alkuperäinen uutinen


Pelaajat:
Joukkueet: