Sebastian Ahosta menossa kova vääntö – ”Hän haluaa tulla Montrealiin”

Sebastian Ahosta menossa kova vääntö – ”Hän haluaa tulla Montrealiin”

Sebastian Ahosta on menossa poikkeuksellinen vääntö NHL:ssä, sillä suomalaistähti laittoi nimensä Montreal Canadiensin tekemään ”offer sheetiin”.

Maanantai-iltana jysähti vuosien tauon jälkeen ”offer sheet”, kun Montreal yritti ryöstää Sebastian Ahon Carolinan riveistä. Aho laittoikin nimensä viiden vuoden sopimukseen, joka tuo hänelle keskimäärin 8,454 miljoonan dollarin vuosiansiot.

Sopimus on kuitenkin erittäin etupainoitteinen, sillä Aho saa ensimmäisenä kalenterivuonna peräti 21 miljoonaa dollaria allekirjoitusbonuksina.

Montrealin GM Marc Bergevin puhui medialle myöhään maanantai-iltana ja mies oli selvästi ylpeä seuran tekemästä tarjouksesta.

–  Sebastian Aho hyväksyi tarjouksemme. Hän haluaa tulla Montrealiin. Hän näkee meidän organisaation nuoret pelaajat ja haluaa olla osa heitä. Olemme ylpeitä tästä, mutta meidän täytyy vielä odottaa, Bergevin totesi.

Myös Carolinan GM Don Wandell otti heti tilanteeseen kantaan ja kertoi olevansa yllättynyt tarjouksen pienuudesta. Tästä voisi päätellä, että Carolina on vastaamassa tarjoukseen.

– Aho on paras pelaajamme ja haluamme pitää hänet pitkään. Jos mennään ajassa taaksepäin, niin muistaakseni ainoastaan kerran ”offer sheetiin” ei ole vastattu, Wandell totesi.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut