Muodostavatko Sebastian Aho ja William Nylander NHL:n uuden superduon?

William Nylander - Pallomeri.net

NHL-kauden erikoisin siirtosaaga pyörii nuoren ruotsalaistähden William Nylanderin ympärillä. 22-vuotias Nylander ei ole päässyt Toronton kanssa sopuun uusista (valtavapalkkaisista) sopimusehdoista, joten laituri on ollut koko syyskauden peleistä sivussa.

Päätöksen suuntaan tai toiseen on tultava viimeistään 1. joulukuuta. Jos Nylanderilla ei ole silloin NHL-sopimusta, menettää hän pelioikeutensa taalaliigassa koko kuluvan kauden osalta.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet pitää vetokohteessaan todennäköisimpänä, että sopu lopulta syntyy ja Nylander jää Torontoon. Mutta kun neuvottelut ovat olleet jumissa näin kauan, on pelaajakaupankin mahdollisuus jo varteenotettava. Etenkin maalinteon kanssa tuskaileva Carolina Hurricanes on ilmoittanut avoimesti olevansa ruotsalaisen palveluksista kiinnostunut – ja heillä olisi myös tarjota vaihdossa puolustusvoimaa, jota Maple Leafs kipeästi tarvitsisi mestaruustaistoon.

Mainos alkaa

Suomalaisittain liike kuulostaisi enemmän kuin mieluisalta: Nylander istahtaisi oikein sujuvasti suomalaisen tehoduon Sebastian AhoTeuvo Teräväinen rinnalle. Kerroin tälle olisi 6.00.

Moni asiantuntija uskoo, että lopullisen päätöksen Williamin liikkeistä tekee lopulta isä-Michael, pitkän linjan ex-NHL-tähti, joka tuli tunnetuksi sopimustensa kanssa kikkailusta. Välillä Michael oli valmis vaihtamaan seuraa pienemmänkin palkan perässä, mikäli sopimusneuvottelut eivät sujuneet silloisessa seurassa hänen kannaltaan toivotusti.

Kertoimet: Missä joukkueessa William Nylander pelaa ensimmäisen ottelunsa kaudella 2018-19?

Toronto Maple Leafs 1.05
Carolina Hurricanes 6.00
Los Angeles Kings 8.00
Mikä tahansa muu NHL-joukkue 10.00
Philadelphia Flyers 15.00
Minnesota Wild 15.00
Anaheim Ducks 15.00
Mikä tahansa muu joukkue (ei NHL) 15.00

KERTOIMET!


Pelaajat: